"C.M.I. Dr. Dumitrescu-Noica Cornelia Angelica" <angelicand@zappmobile.ro>

Dragi colegi,
Ma numesc Angelica Noica Dumitrescu, medic de familie si medic homeopat din Bucuresti. De aproape un an de zile lucrez la un Proving pentru un nou remediu homeopat. Pentru noi medicii homeopati este extrem de necesar sa avem provinguri facute la tot ce este viu si natural pe tera. Numai asa vom putea sa tratam cu adevarat similimum! Cred ca nu de putine ori v-ati confruntat cu situatii in care sa nu puteti incadra pacientul in nici un remediu cunoscut.

 

De asemeni Provingul reprezinta baza Homeopatiei, punctul de plecare si modul Ei de actiune. Hahnemann insusi a experimentat pe propria lui persoana intreaga Materie Medica pe care ne-a lasat-o. Lansez pe aceasta cale un apel catre toti cei cu spirit cercetator, pentru toti cei curajosi si curiosi, pentru toti cei doritori sa mi se alature in acest efort de a largi Materia Medica a Homeopatiei si de a arata pe plan International ca Homeopatia Romana este activa.
 

Ma puteti gasi la Cabinetul meu din Str. Nada Florilor nr. 1A, sector 2, luni si miercuri intre 11-14, marti, joi, vineri 16-21, tel : 0722-958805
sau la adresa de e-mail:
angelica_noica_dumitrescu@yahoo.com
 

Cu mii de multumiri anticipate,
Dr. Angelica Noica Dumitrescu